Välkommen till damsektionen

Har du idéer på vad vi skulle kunna ha för aktiviteter för alla tjejer, kvinnor och damer på klubben så hör av dig till oss. 

I dagsläget har vi ingen aktiv damsektion, men inga dörrar är stängda för att starta igång en grupp igen! Hör av dig till Receptionen med dina tankar och idéer!

 

Triangeldramat
Triangeldramat är ett bra tillfälle att lära känna andra damer från våra grannklubbar, Viksjö GK och Bro-Bålsta GK. Vi delar upp oss i 3-bollar med spelare från varje klubb. Vi möts tre gånger under säsongen och man behöver inte delta i alla om man inte vill.

Triangeldramat är framförallt en lagtävling men pris delas även ut för bästa individuella resultat i varje omgång.

För omgångarna på Kungsängen,Viksjö och Bro-Bålsta, se tävlingskalendern på Min Golf.

Varje lag kan max ha 14 spelare, de 12 bästa nettoresultaten läggs ihop som lagpoäng. Vi spelar slaggolf (+5). Alla som har officiellt hcp kan delta i denna trevliga tävling.

Greenfee: 300 - 350kr
Startavgift: 60 kr
Anmälan gör ni via golf.se

Vid ev. överanmälan så har de som ej deltagit tidigare förtur.


ÖVRIGT

Birdieträdet
I år återupplivar vi birdietävlingen på Kungsängen, som kommer att löpa över säsong 2018. Prisutdelning för flest birdies/bana kommer att ske i samband med Höstfesten.
Kostnad för att delta är 50:-/bana. Anmälan och betalning sker i receptionen. Scorekorten med birdies ska lämnas i damernas omklädningsrum i uppmärkt låda efter avslutad runda. Scorekorten ska innehålla namn, signatur av markör, datum och inringat vilket hål som det blev birdie på. Era namn kommer sedan löpande att sättas upp på birdietavlorna i omklädningsrummet.