GolfStars Range- och Hyrpriser 2018

Så här gör du om du ska träna på rangen eller hyra utrustning, golfbil, mm på någon av GolfStars anläggningar.

 

Välkommen till oss på GolfStar!

RANGEBETALNING OCH -PRISER
Vi har ett enhetligt pris för rangebollar: För 30 kr får du 36 bollar*. Vill du köpa enstaka hinkar kan du betala med ditt kort direkt i bollmaskinen. Du kan även köpa GolfStars förmånliga rangekort. De har olika färg beroende på hur mycket de är förladdade med:
- Vita kort köps för 350 kr och är förladdade med ett värde av 450 kr (22% rabatt).
- Blå kort köps för 900 kr och är förladdade med ett värde av 1.350 kr (33% rabatt).
- Röda kort köps för 2.250 kr och är förladdade med ett värde av 4.500 kr (50% rabatt).
* utom på Bromma där du får 51 bollar för 45 kr. De färgkodade korten ger där alltså något större (men färre) hinkar.

HYRA AV GOLFKLUBBOR
På flertalet av GolfStars anläggningar har vi golfset till uthyrning, såväl dam- som herr-, höger- och vänsterspelare. De kostar 400 kr/runda att hyra. Om du vill hyra klubbor gör du det genom att ringa till receptionen på den anläggning som du ska spela.

HYRA AV GOLFVAGNAR
Alla GolfStars anläggningar erbjuder golfvagnar för uthyrning. De kostar 50 kr/dag och du betalar din hyra i receptionen i samband med att du checkar in.
OBS! För dig med en GolfStar-medlemsform så ingår alltid lån av vagn i samband med speli mån av tillgång.

HYRA AV GOLFBILAR
Golfbil hyr du i mån av tillgång för 450 kr/runda, med uppvisat sjukintyg för 350 kr/runda. Du kan också köpa ett årskort som gäller på GolfStars alla anläggningar för 5.500 kr. Med uppvisat sjukintyg kostar årskortet 4.500 kr. Årskortet är personligt och kan endast nyttjas om innehavaren av årskortet är med vid speltillfället. För att säkerställa golfbil måste du boka den i god tid vilket du gör genom att ringa till receptionen på den anläggning där du ska spela.
Tänk på att golfbilsförbud ofta råder tidigt och sent på säsongen. Aktuell information om ev. bilförbud, öppethållande, mm hittar du HÄR, kontakta receptionen vid eventuella frågetecken.
OBS! För golfbil krävs bilkörkort och vi tillämpar absolut nolltolerans mot alkohol.

GOLFBIL PÅ TÄVLING
För att ha golfbil på tävling måste ett läkarintyg uppvisas, alt ett intyg från sin hemmaklubb som är ett kort som har utställts av hemmaklubben.

GolfStars 15 anläggningar 2018: Bodaholm, Brollsta, Bromma, Gripsholm, Grödinge, International, Kungsängen, Kyssinge, Lindö, Lövsättra, Riksten, Sundsta, Tjusta, Viksberg och Waxholm.