Välkommen till Kungsängen Golf

​Kungsängen Golf Club har en historia som sträcker sig tillbaka till slutet av 1980-talet och har sedan dess arbetat för att skapa en bana i mästerklass.

Som ett betyg på ett lyckosamt arbete har Kungsängen Golf Club stått värd för Scandinavian Masters hela fyra gånger.

Idag erbjuds två 18-hålsbanor – Kings Course och Queens Course. Kungsängen Golf Club har dessutom satsat på att skapa en trivsam och skön miljö att vistas i före och efter golfrundan.

Här finns ett klubbhus med en bra restaurang med uteservering som erbjuder allt från kaffe och bulle till goda middagsalternativ. I klubbhuset hittar du även vår reception och shop, där du bland annat vänder dig till för incheckning, inköp av golfkläder, tillbehör och andra behövligheter. 

En trappa upp hittar du vårt klubbrum där alla är välkomna såväl  medlemmar och gäster. Där kan du även njuta ute på balkongen med en underbar utsikt över båda banornas avslutningshål. Övervåningen används även som konferensrum för upp till 40 personer. För den som vill komma ut över dagen och jobba lite så erbjuder vi WiFi i hela klubbhuset.

Nere vid rangen finner du omklädningshuset med alla faciliteter som behövs. Längst till höger på rangen finns en golfstudio, där kan du få all hjälp som finns med sving, utprovning av klubbor mm, där finns även vår golfskola som drivs av utbildade PGA-instruktörer.